Zoekmachine optimalisatie

Als een internetgebruiker zoekt op een term die op uw website voorkomt, dan verschijnt uw website in de organische zoekresultaten. Deze methode is voornamelijk geschikt voor resultaat op langere termijn. Bij deze vorm van adverteren betaalt u niet per bezoeker, maar per geoptimaliseerde website.

96% van alle internetgebruikers maakt gebruik van een zoekmachine om informatie, producten of diensten te zoeken. 94% van deze internetgebruikers kiest voor Google, de onbetwiste marktleider onder de zoekmachines.

Bedenk hoeveel omzet u misloopt wanneer uw product of dienst niet vindbaar is via zoekmachines.

Door jarenlange ervaring zijn wij bekend met de eisen en technieken die noodzakelijk zijn om uw website op een natuurlijke en doeltreffende manier beter vindbaar te maken.

zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is geen quick-fix. Zoekmachines zijn continu in ontwikkeling en om vindbaar te zijn moet, u hier voortdurend op inspelen. Daarom richten wij ons op oplossingen die niet alleen op korte, maar ook op lange termijn resultaat geven.

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het niet alleen om meer bezoekers, maar om bezoekers binnen uw doelgroep en dat deze bezoekers tot de gewenste actie overgaan.

Een succesvolle optimalisatie begint bij het bepalen van uw doelstellingen en budget. Vervolgens zullen wij de huidige situatie analyseren, voordat wij deze kunnen optimaliseren. Het zoekgedrag van uw doelgroep en de positie van uw concurrenten worden geanalyseerd. De codering, structuur, navigatie en inhoud van uw website worden geoptimaliseerd. Wij zorgen voor een toename van links naar uw website en u ontvangt rapportages over het zoekgedrag en de voortgang van de posities van uw zoektermen in Google.

Meer rendement

Door zoekmachine optimalisatie te combineren met zoekmachine adverteren, bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines. De juiste combinatie van deze twee marketing mogelijkheden zorgt voor meer rendement.

Wij bieden zoekmachine optimalisatie als onderdeel van onze online marketing diensten. Als wij uw online marketing verzorgen, ontvangt u elk kwartaal een online marketingrapport. Hierin staan de belangrijkste statistieken en behaalde resultaten. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij aanbevelingen met u door om uw online activiteiten te verbeteren.

Prijsindicatie

Zonder o.a. uw huidige pagina’s, codering, zoektermen en concurrentiepositie te hebben geanalyseerd is het moeilijk om vooraf aan te geven wat de kosten zijn voor zoekmachine optimalisatie.

Wilt u ook hoog scoren in Google en andere zoekmachines?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor uw organisatie.