Zoekmachine marketing

Of u nu producten of diensten levert: vindbaarheid op het internet is essentieel. 96% van alle internetgebruikers maakt gebruik van een zoekmachine om informatie, producten of diensten te zoeken. 94% van deze internetgebruikers kiest voor Google, de onbetwiste marktleider onder de zoekmachines.

Zoekmachine marketing is dan ook een effectief instrument om uw doelgroep gericht te bereiken. Bovendien levert zoekmachine marketing u meetbare resultaten op. Hierdoor is het mogelijk om uw doelgroep te bereiken op het moment dat zij uw product of dienst zoeken.

Zoekmachine marketing bestaat uit twee aspecten;

Zoekmachine adverteren

Op Google en bij haar partnersites wordt uw advertentie getoond bij de gesponsorde koppelingen. Hierdoor is uw website gegarandeerd vindbaar boven of naast de zoekmachine resultaten van zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie

Als een internetgebruiker zoekt op een term die op uw website voorkomt, dan verschijnt uw website in de organische zoekresultaten. Bij deze vorm van adverteren betaalt u niet per bezoeker, maar per geoptimaliseerde website.

De juiste combinatie van deze twee marketing mogelijkheden zorgt voor een optimaal succes. Beide mogelijkheden kunnen echter ook afzonderlijk van elkaar worden ingezet.

Wilt u meer resultaat met zoekmachine marketing?

Voor meer informatie over zoekmachine marketing kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.