Zoekmachine adverteren

Bij zoekmachine adverteren wordt uw advertentie getoond op het moment dat een internetbezoeker een zoekterm in de zoekmachine invoert die te maken heeft met uw product of dienstverlening. Op Google en bij haar partnersites wordt uw advertentie getoond bij de gesponsorde koppelingen. Hierdoor is uw website gegarandeerd vindbaar boven of naast de zoekmachine resultaten van zoekmachines.

Deze advertenties zijn gekoppeld aan zoekwoorden. Hierdoor komen er extra bezoekers naar uw website en stimuleert uw merkherkenning. Bij zoekmachine adverteren betaalt u alleen voor het aantal bezoekers dat daadwerkelijk op uw advertentie klikt.

zoekmachine-adverteren

Een succesvolle campagne begint bij het bepalen van uw doelstellingen en budget. Vervolgens bepalen wij samen met u de zoektermen, analyseren wij het zoekgedrag van uw doelgroep en creëren wij advertenties. Wij beheren de campagne om het rendement te verhogen. U ontvangt van ons rapportages over de voortgang van uw campagne.

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren kan een must zijn. SPAFU kan ervoor zorgen dat uw advertentie alleen vertoond wordt in een specifieke stad of regio, of bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip.

Advertentieanalyse

Nadat uw campagne is opgestart, zullen wij wekelijks uw advertenties analyseren en optimaliseren. Afhankelijk van uw wensen zullen wij de resultaten met u overleggen en krijgt u van ons een rapportage.

Voordelen van zoekmachine adverteren:

  • Resultaat- en doelgroepgericht
  • U betaalt per klik, dus alleen voor geïnteresseerde bezoekers
  • Kostefficiënt in verhouding met tv-spot en gedrukte advertenties
  • Inzicht in resultaten doormiddel van rapportages
  • Flexibel inzetbaar
  • Direct bovenaan in Google
  • Inzetbaar met een klein budget
  • U bereikt exact uw doelgroep

Meer rendement

Door zoekmachine adverteren te combineren met zoekmachine optimalisatie, bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines. De juiste combinatie van deze twee marketing mogelijkheden zorgt voor meer rendement.

Wij bieden zoekmachine adverteren als onderdeel van onze online marketing diensten. Als wij uw online marketing verzorgen, ontvangt u elk kwartaal een online marketingrapport. Hierin staan de belangrijkste statistieken en behaalde resultaten. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij aanbevelingen met u door om uw online activiteiten te verbeteren.

Prijsindicatie

Tarieven voor zoekmachine adverteren zijn gebaseerd op uw doelstellingen, doelgroep, de daarbij horende zoektermen, uw concurrentie, de kosten per click en uw mediabudget.

Wij richten ons op klanten die tussen de 300 euro en de 4.000 euro budget per maand hebben voor zoekmachine adverteren. Als dit binnen uw budget past, kunnen wij een afspraak maken voor een informatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een offerte op maat maken.

Wilt u ook meer bezoekers via Google?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren voor uw organisatie, of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.