Webdesign & webdevelopment

De eerste beeldvorming met betrekking tot uw organisatie vindt vaak plaats na het bezoeken van uw website. Wat zegt uw website over uw organisatie? Sluit uw website aan bij uw gehele strategie? Is uw website resultaatgericht en leidt deze tot een contactmoment?

Het ontwerpen en ontwikkelen van uw nieuwe website begint bij het vaststellen van een online marketingstrategie. Als de doelstelling en positionering eenmaal helder zijn, beginnen we met het ontwerpen en ontwikkelen van de website. Geen passieve website, maar een website die uw bedrijfsfilosofie uitdraagt en een belangrijke rol speelt in het realiseren van uw doelstellingen. Kortom, een website die aansluit bij uw online strategie.

Webdesign

Voordat we beginnen met het ontwerpen van de website, bepalen we de functionaliteit en de structuur van de website. Welke pagina’s zijn nodig? Hoe bouwen we de website logisch op? Aan de hand van de voorgestelde structuur kunnen we het ontwerpproces beginnen. Wij creëren hiervoor drie concepten die allen op een andere manier uw boodschap uitdragen en uw positionering op de markt verstevigen. Uiteraard is in dit ontwerpproces ook voldoende ruimte voor overleg.

Vaste kenmerken van onze concepten zijn: gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, creativiteit, doeltreffend en met een heldere merktpositionering.

Webdevelopment

Zodra het ontwerp aan uw eisen en wensen voldoet, vertalen wij de creatieve en het ontwerp van de website naar een functioneel en gebruiksvriendelijk geheel.

Met behulp van het Content Management Systeem (CMS) waarop de website gebaseerd is, kunt u de website zelf eenvoudig onderhouden. Wij werken sinds 2007 met WordPress.

Hebt u zelf geen professionele tekst of afbeeldingen? Dit is geen probleem. Wij werken samen met een aantal freelance webtekstschrijvers en fotografen die de toon moeiteloos kunnen doorzetten.

Waarom SPAFU?

  • Als full service online marketing en webdesign bureau hebben wij de middelen en kennis om u te helpen het optimale uit uw website en online campagne te halen.
  • Wij gaan niet voor een quick fix, maar voor een duurzaam proces en lange termijn resultaat!
  • Door de behoefte van uw bezoekers te combineren met uw wensen en eisen, zorgen wij voor een naadloze aansluiting en een zichtbaar resultaat.
  • Als marketingspecialist kijken we verder dan het grafische en technische aspect van uw website en online campagne; we zoeken altijd kansen voor verbetering.
  • Wij gaan voor synergie tussen uw online en offline activiteiten. Een website is meer dan een informatiebron of communicatiemiddel.
  • Wij zetten een heldere online marketingstrategie op die gestoeld is op uw eigen kennis van uw branche, waardoor het resultaat optimaal is.

Prijsindicatie

Alle door ons ontwikkelde websites zijn gebaseerd op maatwerk. Om een website te kunnen ontwerpen en ontwikkelen is het o.a. belangrijk om te weten wie uw doelgroep is, wat uw doelstellingen zijn en wat uw wensen zijn m.b.t. het ontwerp en functionaliteit.

Om u een prijsindicatie te geven, wij hanteren een uurtarief tussen de 80 en 125 euro en werken met klanten die een minimaal budget hebben van 4.500 euro. Als dit binnen uw budget past, kunnen wij een afspraak maken voor een informatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een offerte op maat maken.

Wilt u meer weten over webdesign en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op.