Online marketing bureau

SPAFU is een full service online marketing bureau, opgericht in 2005 en gevestigd in Den Haag. Wij bestaan om bedrijven en instellingen te helpen met het realiseren van hun online doelstellingen en het vergroten van hun online rendement.

Constante verbetering en optimalisatie

Aan de hand van uw huidige situatie en de beoogde doelstellingen analyseren wij de mogelijkheden en zetten we een strategie op. Vervolgens creëren we de online mogelijkheden om deze strategie te realiseren, denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een functionele en gebruiksvriendelijke website. Dit is net als de stroming van water een doorlopend proces: wij analyseren de resultaten van deze online inspanningen en passen aan de hand van de resultaten de tactieken aan. Het resultaat? Constante verbetering en optimalisatie!

Meer bezoekers is niet voldoende

Het gaat het niet alleen om meer bezoekers, maar om bezoekers binnen uw doelgroep en dat deze bezoekers tot de gewenste actie overgaan. Dit gebeurt door middel van marketing, ontwerp en visuele aspecten, de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van uw website, uw webteksten en het meten van het bezoekersgedrag.

 

Wij bieden geen quick fix oplossing. Onze focus is gericht op lange termijn strategische partnerschap en daarom bieden wij een totaaloplossing aan.

 

Team

Het team van SPAFU bestaat uit 4 medewerkers en in Nederland en een team in Roemenië. Daarnaast werken wij met verschillende freelancers en partners in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen en scherpe tarieven hanteren.

Arash

Arash | Marketing

Ellen

Ellen | Communicatie

Peter

Peter | Webdeveloper

Johan

Johan | Webdeveloper

Waarom kiezen voor SPAFU?

  • Wij kunnen het optimale uit uw website en online campagne halen.
  • Wij gaan niet voor een quick fix, maar voor een duurzaam proces en lange termijn resultaat!
  • Door de behoefte van uw bezoekers te combineren met uw wensen en eisen, zorgen wij voor een naadloze aansluiting en een zichtbaar resultaat.
  • Als marketingspecialist kijken we verder dan het grafische en technische aspect van uw website en online campagne.
  • Wij gaan voor synergie tussen uw online en offline activiteiten.
  • Wij zetten een heldere online marketing strategie op die gebaseerd is op uw eigen kennis van uw branche, waardoor het resultaat optimaal is.

Wilt u weten wat wij als een full service online marketing bureau voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..