Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is het gebruik van marketing partners (‘affiliates’ of ‘affiliaties’) die uw producten promoten tegen een bepaalde provisie. Deze provisie wordt pas betaald als er een product verkocht wordt. Voor ieder verkocht product krijgen deze marketing partners een provisie, dit motiveert ze om uw product te promoten. Affiliate marketing is voornamelijk bruikbaar voor bedrijven die online producten of diensten verkopen.

Wij kunnen voor u een campagne opzetten, geschikt promotiemateriaal ontwerpen, uw website of webshop geschikt maken voor affiliate marketing en uw campagne onderhouden. Ook houden wij contact met het affiliatienetwerk en beantwoorden wij de specifieke vragen van affiliaties.

Voordelen affiliate marketing:

  • U betaalt alleen voor daadwerkelijk resultaat
  • U maakt meer omzet
  • U zorgt voor groot bereik op internet
  • U bedrijf of product krijgt meer naamsbekendheid
  • U ontvangt relevante bezoekers

Wij bieden affiliate marketing als onderdeel van onze online marketing diensten. Als wij uw online marketing verzorgen, ontvangt u elk kwartaal een online marketingrapport. Hierin staan de belangrijkste statistieken en behaalde resultaten. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij aanbevelingen met u door om uw online activiteiten te verbeteren.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van affiliate marketing voor uw organisatie.